I hästarnas värld

Vårt sätt att hantera hästar bygger på att man skapar ett förtroende med hästen så att hästen känner harmoni och man kan locka fram den naturliga samarbetsviljan. Vill man öva på det men inte har någon egen häst är det få ställen där man kan utveckla sina färdigheter. Därför erbjuder vi månadsstall åt dem som har visat en vilja att möta hästarna på deras villkor och som behöver ett ställe där de kan öva.

 

När man arbetar med en häst på det här viset för att utveckla ett gemensamt språk går det inte att arbeta efter klockan utan man får hålla på tills man är klart helt enkelt. Resultatet blir oftast mycket bättre om man är lugn själv och inte känner någon stress.

 

Månadsstall innebär att stallet och utvald häst står till förfogande efter kl 17:00. Man kommer hit när man vill och man slutar när man är färdig. Det går bra att träna upp relationen med hästen från marken eller från ryggen beroende på vad som är lämpligt. Det går bra att rida runt på våra egna marker på hästarnas stigar eller stå i boxen och bara känna närheten.

 

Månadsstall erbjuder vi som sagt åt dem som delar vår syn på hur man ska hantera hästar. Kontakta oss för mer information.